Muista ystäviä ja läheisiä ystävänpäivänä

Poiketen aiemmista messuteemaisista blogikirjoituksistamme, nappasimme väliin kopin romantiikan tihkuisesta ystävänpäivästä, jota vietetään jälleen 14.2.2020. Ystävänpäivän juuret ovat lähtöisin Englannista, jossa kristityn pyhimyksen Valentinuksen juhlapäivää on vietetty jo vuodesta 1537. Suomessa ystävänpäivä on juhla, jolloin muistetaan sekä ystäviä, että rakkaimpia ihmisiä. Nyt on siis aika ottaa ystävää kädestä ja halata sekä rutistaa rakastaan kovasti ja syvään, muistaa kuinka tärkeitä ihmisiä he ovat elämässämme. 

Ystäviä ja rakkaimpia muistetaan perinteisesti romanttisilla lahjoilla kuten korteilla, suklaalla ja kynttilä illallisilla. Perinteiset lahjat ovatkin usein ihania mutta mikset tänä vuonna muistaisi rakkaimpiasi tavoin, joista he todella tietävät olevansa elämääkin arvokkaampia. Mikä olisikaan siis arvokkaampi lahja läheisellesi, kuin vakuutus, joka turvaa hänet sekä hänen lähimmäiset?

 

Ei se, miltä me näytämme,

eikä se, mitä me aikaan saamme,

merkitse sen rinnalla mitään,

mitä me olemme toinen toisillemme.

 

Henkilövakuutuksilla turvaat itsesi ja läheisesi -  myös silloin kun et siihen enää itse pysty

Meillä kaikilla on vain yksi elämä ja koskaan ei voi tietää mitä elämä tuo tullessaan. Henkilövakuutukset takaavat turvallisen ja huolettoman elämän sinulle ja läheisillesi myös silloin kun itse et enää siihen pysty. Henkilövakuutuksilla  turvaat terveyttäsi ja voit parantaa taloudellista turvaasi sekä läheistesi elämänlaatua vaikeiden ja synkkien aikojen yli. Lähes kaiken voi korvata, paitsi itse elämän, sen vuoksi henkilövakuutuksia ja turvia on monenlaisia kuten terveys-, matka-, urheilu-, työkyvyttömyys-, toimeentulo- ja henkivakuutukset. Voit vakuuttaa itsesi sekä läheisesi ennalta arvaamattomien tapaturmaisten loukkaantumisten, äkillisten sairauksien varalta tai pahimman tapahtuessa.

 

Henkilövakuutuksilla voit varmistaa itsellesi ja lähimmille parhaan mahdollisen terveydenhoidon ja varmistat toimeentulon. Henkilövakuutusten korvausmaksut vaihtelevat eri henkilövakuutusten välillä. Esimerkkinä terveysvakuutukset korvaavat tapaturman ja sairauden aiheuttamat lääkäri-, tutkimus- ja kuntoutuskulut kun henkivakuutuksesta korvataan kertaluonteinen summa vakuutetun menehtyessä tapaturmaan tai sairauteen. Kun olet hankkimassa henkivakuutusta itsellesi ja puolisollesi muistathan kysyä vakuutusyhtiöltäsi pariturvan mahdollisuudesta sillä yksilö- ja pariturvavakuutusten hinnoissa voi olla suuriakin eroja. Maksettaviin korvauksiin vaikuttaa myös vakuutetun terveydentila, joka selvitetään terveysselvityksessä vakuutusyhtiösi kanssa. Terveysselvityksen perusteella määritetään onko kyseistä henkilövakuutusta mahdollista saada. Vakuutuksen voi silti saada, vaikkei olisikaan täysin terve, mutta todetut sairaudet saattavat vaikuttaa vakuutuksen laajuuteen.

Pohjolan Terveysmestari -palvelu helpottaa asiointiasi

Kun vakuutat itsesi Pohjolan henkilövakuutuksilla, saat käyttöösi myös maksuttoman Pohjola Terveysmestari -palvelun. Terveysmestarin kanssa voit yhdessä kartoittaa millaista hoitoa mahdollisesti tarvitset ja samalla sinut ohjataan sopivalle ammattilaiselle hoidettavaksi. Asioidessasi Terveysmestarin kanssa vakuutusasiasi hoidetaan puolestasi sairaalan korvauspisteessä, jolloin sinun ei tarvitse tehdä erillistä korvaushakemusta, sillä maksat ainoastaan omavastuusi hoitoon mennessäsi.

 

Lisätietoa henkilövakuutuksista sekä Pohjolan palveluista saat meiltä, Petri Vuollet puh. 040 750 5293 tai sähköpostitse petri.vuollet@pohjola.fi

 

Seuraavassa blogikirjoituksessa sukellamme kuntoilun, harrastusten ja sportin maailmaan.

14.02.2020