Suomen Vakuutusasiamies

Palvelulupaus

Luotettava ja joustava myyntipalvelu; ajasta, paikasta tai kanavasta riippumatta.

Henkilöasiakas

Oletko hankkimassa uutta autoa tai ajoneuvoa? Vaihtamassa mahdollisesti kotia? Lähdössä yksin tai perheen kanssa odotetulle lomamatkalle? Perheeseen syntymässä pieni vauva? Vai voisikohan sairastua tai tapahtua jokin tapaturma?

Näissä ja muissa henkilöasiakas vakuutusasioissa ole yhteyssä minuun kun haluat keskittää vakuutusturvaasi Pohjola Vakuutukseen.

Yritysasiakas

PK-yritys, oletko harkinnut jakaa riskisi luotettavan kumppanin Pohjola Vakuutuksen kanssa? Harkitsetko yrittäjyyttä tai olet perustamassa yritystä? Ole yhteydessä minuun niin kartoitan kaiken oleellisen tarpeesi turvataksesi yrityksesi mahdollisilta vahingoilta. Saat kauttani apua työeläkevakuutuksissa, yrityksen henkilövakuutuksissa, yrityksesi omaisuuden, toiminnan ja ajoneuvovakuutuksissa. Lisäksi hoidan myös ammattiliikennevakuutuksia. 

Näissä ja muissa yritysasiakas vakuutusasioissa ole yhteyssä minuun kun haluat keskittää vakuutusturvaasi Pohjola Vakuutukseen.

Vakuutusten myyntipalvelu

Yritykselläni on aito halua ja tahto turvata henkilö- ja yritysasiakkaat riittävän kattavasti asiakkaan tarvekartoituksen mukaan. Yritykseni arvolupaus onkin "ENEMMÄN TURVAA, sinun elämääsi". Asiakkailtani olen saanut erittäin hyvää asiakaspalautetta asiantuntevuudesta, luotettavuudesta sekä ostamisen helppoudesta. Hoidan vakuutusyhtiön siirrot asiakkaan puolesta jollei toisin sovita.

Kuka?

Petri Vuollet

Toimin seuraavien vakuutusyhtiöiden asiamiehenä ja myyn näiden vakuutusyhtiöiden vakuutuksia: Pohjola Vakuutus Oy, OP-Henkivakuutus Oy, A-Vakuutus Oy, Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen. Saat hankittua kauttani luotettavasti sekä henkilö-, yritys- että ammattiliikennevakuutukset pienille ja keskisuurille yrityksille.

Asiamiestoiminta

Yrityksemme on merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään vakuutusedustajarekisteriin (www.fiva.fi). Finanssivalvonta valvoo asiamiestoimintaamme. Lain mukaan kaikkien vakuutustoimintaa harjoittavien vakuutusedustajien pitää rekisteröityä Finanssivalvonnan ylläpitämään vakuutusedustajarekisteriin. Asiamiesyrityksemme ei omista osuuksia mistään vakuutusyhtiöstä eivätkä vakuutusyhtiöt omista osuuksia asiamiesyrityksestämme.

UUTISET

02.04.2020

Yritysvakuutukset takaavat menestyksesi ja yrityksesi toiminnan turvallisuuden - silloinkin kun asiat eivät mene kuin Strömsössä 

13.03.2020

Mitä muistaa yritystä perustettaessa

26.02.2020

Urheiluvakuutuksilla turvallisuutta liikkumiseen

14.02.2020

Muista ystäviä ja läheisiä ystävänpäivänä

31.01.2020

Navigoi venemessujen kautta kevään vesille

23.01.2020

Kevät, prätkät ja Moottoripyörämessut tulevat!

12.05.2019

Yritykseni Suomen Mediavakuutus Oy tänään 5-vuotta vanha!

01.05.2019

Iloista ja Turvallista Vappua!

18.04.2019

Hauskaa ja Värikästä Pääsiäistä!

17.04.2019

Ammattiliikenteen vakuuttaminen! Liikenne, tiekkari, vastuu, taakka, käsva?

01.04.2019

Lasiturva Osa- ja Kevytkaskoon 1.4.2019 alkaen

18.02.2019

Tänään uudessa toimipisteessä.

14.02.2019

Hyvää Ystävänpäivää nykyiset ja uudet henkilö- sekä yritysasiakkaat !

14.01.2019

Onko aika kilpailuttaa vakuutuksesi?

07.01.2019

Vakuutus verkosta?

01.01.2019

Hyvää ja Turvallista Uutta Vuotta 2019 nykyisille sekä uusille tuleville asiakkailleni !

Pyydä yhteydenottoa

Olen teihin yhteydessä mahdollisimman pian!

Tietojani voidaan käyttää vakuutusten kilpailuttamisessa ja annan vakuutusyhtiölle luvan tarkistaa luottotietoni. Lähettämällä lomakkeen, hyväksyt palvelumme rekisteri- ja tietosuojaselosteen